به گزارش روابط عمومی معاونت فنی و امور زیربنایی شهرداری ارومیه ، "وحید جلال زاده" رئیس کمیسیون امنیت ملی به اتفاق "محمدصادق معتمدیان" استاندار آذربایجان غربی و همچنین "نقی کریمی" رییس و اعضای شورای اسلامی شهر و "حسین مهدیزاده" شهردار کلانشهر ارومیه باهمراهی معاونت زیربنائی و حمل و نقل از پروژههای عملیات اجرائی باندهای کندرو و پل های روی رودخانه شهرچائی ، طرح احداث پل ترکه ای یک کیلومتری گلشهر به سمت طریقت ، احداث تکمیلی تقاطع چهارسطحه آذربایجان ، احداث یوترن المهدی و عملیات احداث کمربند بیرونی شهر ارومیه بازدید به عمل آورده و در جریان آخرین وضعیت اجرایی این پروژهها قرار گرفتند.
در این بازدید که "دکتر ابراهیم صفری" معاون فنی و امور زیربنایی شهرداری ارومیه و جمعی از ارکان پروژه نیز حضور داشتند ، گزارشی فنی و توجیهی از پیشرفت عملیات اجرایی پروژههای مذکور توسط وی ارائه شد و موارد مهمی از قبیل رفع معارضات ملکی و تاسیساتی ، تامین منابع مالی و نیز برطرف ساختن محدودیتهای ترافیکی و موانع اجرایی پروژه ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
اعضای پارلمان کشوری ، ومقامات استانی و شهری در جریان این بازدید میدانی ، ضمن ابراز رضایت از روند پیشرفت پروژههای زیربنایی و حمل و نقل شهرداری ، تدابیر اتخاذ شده در زمینه تسریع عملیات احداث این بناهای شاخص را راهگشا دانسته و درباره اقدامات باقی مانده به منظور تکمیل و آماده سازی این پروژه های شهری بحث و تبادل نظر کردند .
دوشنبه, 26 تیر,1402
/نویسنده:
آقای حمزه لو/تعداد نمایش ها (293)
/نظرات (0)
/ رتبه مطلب: بدون رتبه
کلمات کلیدی:
به گزارش ارتباطات معاونت زیربنایی و حمل و نقل شهرداری ارومیه دکتر ابراهیم صفری گفت : برابر برنامه زمانبندی پروژه یوترن المهدی٫ پس از اجرای شمع های این دوربرگردان عملیات اجرای سازه تابلیه با استفاده از ۵۲ تن میلگرد به مساحت ۴۸۰ مترمربع با حجم بیش از ۳۸۰ مترمکعب بتن ریزی هم اکنون در حال انجام است.
وی با اذعان به پیشرفت فیزیکی قابل قبول پروژه گفت : با اتمام این عملیات ۵۰ درصد از سطح عرشه این دوربرگردان آماده بارگزاری شده و سایر مراحل اجرایی شروع می شود.
دکتر ابراهیم صفری ادامه داد : با عنایت به تکنولوژی بتن بارگزاری با ۲۸ روز از سن بتن با اخذ مقاومت طراح بایستی صورت گیرد اما با تمهیدات دقت در ارزش ماسه ای٫ طرح اختلاط بالای ۸۵ درصد ٫ دانسیته سنگدانه ها٫ همچنین رعایت حداقل نسبت آب به سیمان (۰.۳) با پنجاه کیلو اضافه عیار سیمان و افزودن میکرو سیلیس٫ تابلیه پل حالت بتن ویژه گرفته و برابر پیش بینی و طبق تجربیات ماخوذه در سن ۳ روزه حداقل ۳۵۰ و در سن ۷ روزه مقاومت بالای ۴۵۰ اخذ خواهد شد و این به این معنیست که در مدت زمان ۷ روزه مقاومت مورد انتظار ۲۸ روزه تامین می شود که در نهایت برنامه عملیاتی فوق باعث تسریع در اتمام و بهره برداری از پروژه با رویکرد هدفگذاری در راستای رعایت حال شهروندان و اخذ رضایت کل شهر خواهد شد.
دوشنبه, 26 تیر,1402
/نویسنده:
آقای حمزه لو/تعداد نمایش ها (285)
/نظرات (0)
/ رتبه مطلب: بدون رتبه
کلمات کلیدی:
به گزارش ارتباطات معاونت زیربنایی و حمل و نقل شهرداری ارومیه برداشت به هنگام وضع موجود تقاطع شورا، ورزش ،شهدای آهندوست و مرحوم حسنی به منظور ارائه به مهندسین مشاور مربوطه جهت بررسی طراحی گزینه های تقاطع غیر همسطح توسط همکاران واحد نقشه برداری این معاونت انجام یافت.
دوشنبه, 26 تیر,1402
/نویسنده:
آقای حمزه لو/تعداد نمایش ها (234)
/نظرات (0)
/ رتبه مطلب: 2/0
کلمات کلیدی:
به گزارش ارتباطات معاونت زیربنایی و حمل و نقل شهرداری ارومیه دکتر ابراهیم صفری گفت : در ادامه آسفالت معابر شهری ارومیه٫ لاین رفت از کمربندی خاتم الانبیا (ص) حدفاصل بلوار هفت تیر تا پل پیامبر اعظم (ص) به طول ۲ کیلومتر در سطح ۳۵۰۰۰ مترمربع با صرف ۵۰۰۰ تن آسفالت و هزینه کرد ۶۰ میلیارد ریال هم اکنون در حال انجام است.
دوشنبه, 26 تیر,1402
/نویسنده:
آقای حمزه لو/تعداد نمایش ها (276)
/نظرات (0)
/ رتبه مطلب: بدون رتبه
کلمات کلیدی:
معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهرداری کلانشهر صبح امروز مورخه ۱۴۰۲/۴/۱۹ با همراهی رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری ، نماینده کارفرما ، سرپرست کارگاه ،ناظرین و مهندسین مشاورین ضمن آگاهی از آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی طرح دور برگردان غیر هم سطح المهدی ، تسریع در اجرای این طرح را با ارائه راهکارهای اساسی مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش امور ارتباطات سازمان ؛ دکتر ابراهیم صفری معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری کلانشهر ارومیه در این باره اظهار داشت : طرح دور برگردان غیر همسطح المهدی یک طرح خلاقانه در راستای پاسخگویی به مسئله های ترافیکی ، اجتماعی در محدوده کمربندی خاتم الانبیاء(ص) بوده که در نهایت با اجرای این عملیات شاهد ارزش افزودگی این منطقه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه این طرح با هدف ایمن سازی مسیر دسترسی اهالی خیابانهای رافا و المهدی به سمت مرکز شهر و همچنین اهالی محدوده علی آباد و حسین آباد به سمت بیرون از شهر در حال اجرا است گفت : با اجرای این پروژه در این محدوده ، روانسازی ترافیکی در باندهای کمربندی با حفظ سرعت طرح میسر می شود که این امر با مکمل احداث زیرگذر تقاطع ۴ سطحه آذربایجان ، باعث تسهیل در ترافیک ترانزیتی شمال به جنوب استان و بلعکس ، و همچنین رینگ اصلی شهر ارومیه خواهد شد .
و علاوه برآن دیگر شهر ارومیه شاهد معضل وانت بار ها در سطوح باندهای کمربندی و حوادث تصادف عابرین پیاده با وسائط نقلیه در این محور نخواهیم بود .
معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری کلانشهر ارومیه با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی این پروژه در زمان ۳۷ روز کاری ، ضمن اعلام رضایت بخش بودن این عملیات و قدردانی از حمایتهای اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار کلانشهر ارومیه و همچنین تشکر از تلاشهای شبانه روزی عوامل دخیل ، اظهار داشت: این طرح هم اکنون با اجرای ۸۵ شمع (پی عمیق ) از ۱۲۸ شمع پروژه و همچنین عملیات آرماتوربندی عرشه قسمت غربی پل دوربرگردان با جديت در حال اجرا است که بتنریزی اين عرشه تا مورخه ۱۴۰۲/۴/۲۲ روز پنجشنبه به اتمام خواهد رسید.
گفتنی است ایده پردازی طرح و ساخت این پروژه توسط معاونت امور زیربنایی و حمل و نقل شهری و اجرای آن با سرافرازی مجموعه نیروهای مجرب سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری و پیمانکار پروژه تا بهرهبرداری بی وقفه از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ شب ادامه خواهد داشت . که در اين زمينه برابر اعلام شهردار محترم کلانشهر اروميه در خصوص اتمام پروژه در ۱۰۰ روز کاری ،برابر زمانبندی و برنامه ریزی عملیاتی و تلاش وافر و بی وقفه عوامل پروژه ، این طرح پیش از موعد مقرر مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
دوشنبه, 26 تیر,1402
/نویسنده:
آقای حمزه لو/تعداد نمایش ها (214)
/نظرات (0)
/ رتبه مطلب: بدون رتبه
کلمات کلیدی:
مدیرت نظارت بر پیمانها
(تعاریف و مفاهیم کلی)
نظارت و کنترل در مدیریت و اعمال آن در هر سازمان و تشکیلات امری اجتناب ناپذیر می باشد . اگر در هر سازمان فرآیند نظارت و کنترل صورت نپذیرد، دچار هرج و مرج شده و به اهداف از پیش تعیین شده خویش دست نخواهد یافت.
نظارت را به گونه های مختلف تعریف کرده اند ولی در مفهوم همه آنها نظارت را نوعی مقایسه (بین آنچه هست و آنچه باشد) دانسته اند.
در تعریف نظارت اینگونه می توان بیان کرد : نظارت مدیریتی فرآیندی است جهت حصوص اطمینان از اینکه فعالیت های انجام شده با فعالیت های برنامه ریزی شده مطابقت دارد. درواقع نظارت فراگیر از برنامه ریزی است.
نظارت به مدیران کمک می کند تا مراقب اثربخشی فعالیت های برنامه ریزی ،سازماندهی،و هدایت باشند. و بخش اصلی این فرآیند اعمال اقدامات اصلاحی مورد نیاز است.
مدیریت نظارت بر پیمانهای شهرداری
مدیریت نظارت بر پیمانهای معاونت فنی و عمرانی شهرداری ارومیه یکی از حساس ترین و کارآمد ترین بخشهای این حوزه می باشد که علاوه بر مدیریت براساس نظام فنی و اجرایی کشور و رعایت کلیه دستورالعملها ها، بخشنامه ها،آئین نامه آبا،نشریه 101 ، 90 و ... ، مسائل حقوقی قراردادها نیز رعایت می گردد.
در بخش مدیریت نظارت بر پیمانها بررسی دقیق اجرای پروژه ها عمرانی شهرداری توسط همکاران متخصص و متعهد این حوزه صورت پذیرفته و واحدهای آزمایشگاه مکانیک خاک (رعایت موازین آزمایشگاهی) و نقشه برداری (انجام عملیات نقشه برداری پروژه ها) زیر نظر این مدیریت از واحدهای فعال و تاثیرگذار برکیفت پروژه های عمرانی می باشند.
فرآیند نظارت
برای اجرای فرآیند نظارت کارآمد مدیران چهر مرحله را طی می کنند:
1- تعیین استانداردها
2- سنجش عملکرد
3- مقایسه عملکرد با استانداردها
4- اقدام
انواع نظارت :
1- نظارت آینده نگر
2- نظارت همزمان
3- نظارت گذشته نگر
مطلوب ترین نوع نظارت ، نظارت آینده نگر است، که مانع از بروز مسائل پیش بینی شده شود به دلیل آنکه قبل از وقوع هر فعالیت صورت می گیرد آینده نگر نامیده می شودو براساس داده ها صورت می گیرد.
ویژگی های نظارتی نادرست :
1- نظارت بیش از حد و نظارت کمتر از حد
2- نظارت های ناهماهنگ
3- عدم توانایی در تمایز نظارت ها
ویژگی های نظارتی کارآمد :
1- پیوستگی با برنامه ریزی 2- دقت 3- به هنگامی 4- تعیین حوزه اجرائی کلیدی 5- کیفیت و قابل اندازه گیری 6- صرفه جویی 7- انعطاف پذیری 8- قابلیت درک 9- معیار منطقی 10- تعیین نقاط راهبردی 11- تاکید بر موارد استثنا 12- اجرای اقدام اصلاحی
جدول ابزارها و نحوه نظارت:
دفتر مطالعات و طراحی معاونت فنی و عمرانی
دفتر مطالعات و طراحی معاونت فنی و عمرانی به عنوان یکی از زیر مجموعه مدیر امور عمران فعالیت نموده و متولی تهیه و تائید نقشه و مشخصات فنی ، اسناد مناقصه و قراردادها و همچنین راهبری مطالعات کلیه پروژه های عمرانی معاونت فنی و عمرانی و مناطق شهرداری می باشد. چارت دفتر مطالعات در حال حاضر دارای 5 زیر مجموعه معماری، سیویل، آنالیز، متره و برآورد ، قرارداده ها و سازه بوده و 13 کارشناس ارشد در رشته های مختلف فنی-مهندسی شامل زیر شاخه های مهندسی عمران، برق، معماری و مکانیک در این دفتر مشغول فعالیت می باشند.
از مهمترین فعالیت های دفتر مطالعات و طراحی در سالهای اخیر می توان به راهبری مطالعات تقاطعات غیرهمسطح مجموعه پل های شهید بهشتی، شهید مدرس، شهید ذاکر، مادر، ابوذر، زیرگذر امامت، میثم، امام علی (ع)، سه راهی سرو و ... و همچنین طراحی اصلاحات هندسی معابر، پل های عابر پیاده، پارک های بزرگ شهری و محله ای، گرمخانه، امتداد خیابان حضرت امام (ره)، ساماندهی معابر محدوده باغ رضوان، جمع آوری و هدایت آبهای سطحی و غیره اشاره نمود.- مهندس رضا صفری
انواع بخش های دفتر فنی:
صورتجلسه تاسیسات قبل از شروع عملیات عمرانی.pdf
صورتجلسه تحویل تاسیسات بعد از شروع عملیات عمرانی.pdf
صورتجلسه خسارت.pdf
ماده سوم (3)
شرح وظايف كميسيون هماهنگي امور اجرايي شهرارومیه
وظايف كميسيون هماهنگي امور اجرايي شهرارومیه بر اساس ماده پنجم (5) مصوبه به تاريخ 1366/11/4 هيأت وزيران به شرح ذيل
مي باشد:
الف ـ ايجاد هماهنگي در چارچوب ضوابط و معيارها و دستورالعملهاي كميسيون عالي در كارهاي اجرائي موسسات مشمول ماده يكم (1) اين دستورالعمل .
ب ـ رفع مشكلات ناشي از تصميمات متخذه كه در اجرا مواجه با مشكل مي شود.
ج ـ اتخاذ تصميم نسبت به ساير مسائلي كه از طرف هر يك از اعضاء از طريق دبيرخانه مطرح مي شود.
د ـ نظارت بر اجراي ضوابط و معيارها و دستورالعملهاي مصوب كميسيون عالي هماهنگي.
هـ ـ تهيه و تنظيم گزارشهاي تحليلي در خصوص مسائل، مشكلات و عملكرد كميسيون و ارسال آن به كميسيون عالي.
تبصره يكم (1)
(با استناد به ماده هشتم (8) مصوبه فوق الذكر) كميسيون هماهنگي مكلف است ظرف مدت پانزده (15) روز پس از دريافت برنامه هاي دستگاه ها در چارچوب وظايف خود نسبت به آنها تصميم گيري و نتيجه را به دستگاه مربوط ابلاغ نمايد.
تبصره دوم (2)
(با استناد به تبصره يكم (1) ذيل ماده پنجم (5) مصوبه فوق الذكر) جلسه با حضور سه چهارم ( ¾ ) اعضاء رسميت يافته و تصميمات آنان با اكثريت آراء براي سازمانهاي ذيربط لازم الاجراء است.
تبصره سوم (3)
(با استناد به تبصره دوم (2 ) ذيل ماده پنجم (5) مصوبه فوق الذكر) در صورت تساوي آراء مناط اعتبار، طرفي است كه رأي شهردار جزء آن مي باشد.
تبصره چهارم (4)
با توجه به نياز به احداث تونل مشترك تاسيسات زيرزميني، بحث برنامه ريزي و اجراي اين موضوع خصوصاً در توسعه مناطق جديد شهري يكي از وظايف اصلي كميسيون مذكور مي باشد.
ماده چهارم (4)
اعضاي کميسيون عالی هماهنگي حفاری بر طبق مصوبه به تاريخ 1366/11/4 هيأت وزيران عبارتند از:
1 ـ شهردار ارومیه يا معاون فني وعمراني شهردار ارومیه (رئيس كميسيون)
2 ـ رئيس راهنمايي و رانندگي استان یا نماینده تام الاختیار وی
3 ـ مديرعامل شركت آب و فاضلاب ارومیه يا نماينده تام الاختيار وي
4 ـ مديرعامل برق ارومیه يا نماينده تام الاختيار وي
5ـ معاون توسعه و مهندسي شركت مخابرات يا نماينده تام الاختيار وي
6 ـ مديرعامل شركت مترو يا نماينده تام الاختيار وي
7 ـ مدير مهندسي و طرحها و يا مدير بهره برداري و گاز رساني شركت ملي گاز
8 ـ مسوولان ساير سازمانهايي كه حضور آنها در جلسات به تشخيص شهرداري ارومیه ضروري است.(مدیران مناطق چهارگانه)
ماده پنجم (5)
• كميسيون مذكور داراي كميته هاي كاري زير ميباشد:
الف ـ كميته فني
ب ـ كميته هماهنگي پروژه ها و حفاری
ماده ششم (6)
کميته فني از ارکان کميسيون هماهنگي امور حفاري بوده و داراي وظايف و اعضاي زير ميباشد که نتایج حاصل از تصمیمات کمیته به دبیر کمیسیون حفاری جهت طرح در کمیسیون عالی ارسال خواهد شد.
الف ـ وظايف
1ـ تهيه و تنظيم دستورالعملها، آييننامهها، ضوابط و مقررات و روشهاي مربوط اعم از عمراني، ترافيكي، ايمني ، خدمات شهري، اطلاع رساني، مالي و ...
2ـ بررسي و پيشنهاد روشها و قيمتهاي جديد و به هنگام نمودن اقلام فهرست بهاي مربوط
3ـ بررسي موارديكه از طريق دبيرخانه كميسيون ارجاع ميشود.
4ـ بررسي و پيشنهاد روشهاي جديد مرمت نوارهاي حفاري و همچنين نوع حفاري
ب ـ اعضاء
1- معاونت فنی و عمرانی
2- معاونت خدمات شهری
3- راهنمایی و رانندگی (پلیس راهور)
4- نماینده تام الاختیار شرکت آب و فاضلاب
5- نماینده تام الاختیارشرکت گاز
6- نماینده تام الاختیار مدیریت مخابرات
7- نماینده تام الاختیار مدیریت توزیع نیروی برق
*توضیح اینکه تشکیل جلسات و تهیه دستورکارها و تنظیم صورتجلسات بر عهده دبیر کمیسیون حفاری خواهد بود .
تبصره: در صورت نیاز به سایر کارشناسان در حوزه های ذی مدخل شهری ، از طریق دبیر کمیسیون حفاری دعوت خواهد شد.
ماده هفتم (7)
كميته هماهنگي پروژه ها و حفاری
كميته هماهنگي پروژه ها و حفاری نيز از ارکان کميسيون هماهنگي امور حفاري بوده و داراي وظايف و اعضاي زير مي باشد:
الف ـ وظايف
1ـ هماهنگي امور حفاري واقع در محدوده و حريم پروژهها
2ـ بررسي تعارض تاسيسات با پروژه هاي عمراني و ارائه راهكار مناسب
3ـ هماهنگي طرح های حفاری با طرح های بالادستی نظیر طرحهاي جامع و تفصيلي شهرارومیه
4ـ بررسي امور ارجاعي از دبيرخانه كميسيون حفاری
5ـ دريافت برنامههاي آتي حفاري موسسات مشمول دستورالعمل
6ـ بررسي و هماهنگي برنامههاي حفاري موسسات با يكديگر
7ـ بررسي و هماهنگي برنامههاي حفاري با طرحهاي بهسازي معابر
8ـ تاييد برنامههاي حفاري و ارسال به دبيرخانه كميسيون هماهنگي
9ـ محاسبه و اخذ هزينه متعلقه قانونی
10ـ صدور مجوز حفاري
11ـ نظارت عالیه بر عملكرد حفاري شرکت های خدمات رسان و شهرداری (منظور اجرای ضوابط، معیارها و دستورالعمل های مصوب)
12ـ رفع مشكلات احتمالی بوجود آمده درخصوص مجوزهای صادره
13ـ ارسال نظرات و پيشنهادات تحليلي درخصوص حفاريها به دبيرخانه كميسيون
14ـ ارسال عملكرد ماهانه حفاريها به دبيرخانه كميسيون
15ـ بررسي برنامههاي حفاري ماه آينده و عملكرد ماه گذشته موسسات در جلسات ماهانه
16- تصميم گيري و نحوه صدور مجوز جهت اجراي حفاري هاي اضطراري و انشعابات
ب ـ اعضاء
1- معاونت فنی و عمرانی (رئيس كميته)
2- فرماندار یا نماینده تام الاختیار
3- دبیر کمیسیون حفاری
4- رئيس راهنمايي و رانندگي ارومیه یا نماینده تام الاختیار
5- معاون خدمات شهري
6- نماينده تامالاختيار شركت برق منطقهاي ارومیه
7- نماينده تامالاختيار شركت مخابرات مرکز استان
8- نماینده سازمان حمل ونقل و ترافيك
9- نماينده تامالاختيار شركت آب و فاضلاب ارومیه
10- نماينده تامالاختيار شركت گاز ارومیه
11- مدیران مناطق 4 گانه یا نمایندگان تام الاختیار
دعوت از سایر مسئولین یا کارشناسان با تشخیص دبیر کمیسیون حفاری صورت می گیرد.
اصطلاح روابط عمومى، ترجمه واژه انگلیسى public Relations براى نخستین بار در آمریکا در اتحادیه راه آهن به کار برده شد و در ایران نخستین بار در شرکت نفت به کار رفته و دفترى در آن شرکت ایجاد شد. روابط عمومى را در زبان عربى (العلاقات العامه) ترجمه کرده اند. تعاریف گوناگونى از روابط عمومى از سوى صاحبنظران، کارشناسان و مؤلفان کتاب ها بیان شده است از جمله: رکس هارلو از پیشقدمان روابط عمومى در جهان مى گوید: روابط عمومى دانشى است که به وسیله آن سازمان ها آگاهانه مى کوشند، بر مسئولیت اجتماعى خویش عمل کنند تا بتوانند، تفاهم و پشتیبانى کسانى را که براى توسعه اهمیت دارد، به دست آورند. در این باره انجمن روابط عمومى آلمان مى گوید: روابط عمومى، تلاش آگاهانه و قانونى به منظور تفاهم و استقرار اعتماد و شناخت متقابل با عموم، براساس تحقیق علمى و عملى صحیح و مستمر، میسر است. انجمن جهانى روابط عمومى نیز گفته: روابط عمومى بخشى از وظایف مدیریت سازمان است و عملى ممتد، مداوم و طرح ریزى شده است که از طریق آن افراد و سازمان ها مى کوشند تا تفاهم و پشتیبانى کسانى را که با آنها سرو کار دارند، به دست آورند.
روابط عمومی به مثابه پلی است میان یک سازمان و مخاطبان آن.
به بیان ساده تر
روابط عمومی در حکم دم و بازدم سازمان به ایفای نقش میپردازد.
روابط عمومی مجموعهای از اقدامات و کوششهای حسابشدهای است که هر سازمان برای برقراری ارتباط موثر و هدفمند با گروههایی که با سازمان در ارتباطند انجام میدهد.
روابط عمومی روبهرو شدن یک سازمان یا موسسه را با مخاطبانش از طریق پرداختن به موضوعات و مطالب و اخباری انجام میدهد که به منافع مشترکشان مربوط است. سخنرانی در کنفرانسها، کار با رسانهها، ارتباطات بحران، اشتغال به امور اجتماعی از طریق رسانهها و ارتباط با کارکنان در زمره وظایف این حرفهاست. فعالیت روابط عمومی چندان مستقیم و ملموس نیست و همین فرق آن با تبلیغات است. کار روابط عمومی میتواند برای ساختن روابط تفاهمآمیز با کارکنان، مراجعان و عموم مردم به کاررود.
تقریباً هر سازمانی که با افکار عمومی سر و کار دارد و نیازمند تصویر روشنی از خود نزد آن است، گونهای از روابط عمومی را به خدمت میگیرد. برخی از رشتههای مرتبط تحت نام ارتباطات شرکتی نظیر روابط رسانهای، روابط سرمایهگذاری، ارتباطات داخلی و روابط کار وجود دارند که به فعالیتهای روابط عمومی ربط دارند. کارکنان روابط عمومی عموماً توجه خود را به ساختن مناسباتشان با همگانهایی معطوف میکنند که به همسازی با آنها بینجامد. کارکنان روابط عمومی باید بدانند که چطور به شکلی شفاف بنویسند، صحبت کنند و با تجزیه و تحلیل امور مبتلابه سازمان و موسسه خود به رفع و رجوع مسائل بپردازند. این مهارتها به شدت مورد نیازند زیرا در رشته روابط عمومی ارتباط پیوستهای میان کارکنان و کسانی وجود دارد که در تعیین سمت سیاستهای همگانی ایفا میکنند. کارکنان روابط عمومی همچنین باید به اندیشهورزی انتقادی بپردازند تا بتوانند به واسطه این مهارت به حل مشکلات احتمالی خود اقدام کنند.
روابط عمومی معاونت فنی و عمرانی با در نظر گرفتن تعاریف فوق در راستای انجام وظایف و تکمیل اصالت این واژه در کنار مدیریت حوزه جناب آقای مهندس ابراهیم صفری در بازتاب فعالیت های عمرانی نقش اساسی داشته و برگزاری مراسمات فرهنگی ،دینی ، ورزشی و ارتباط با حوزه خبر رسانی و سایر ارگانها و سازمانها از جمله فعالیت های آن می باشد که امید است رضایت عمومی نشانه تایید فعالیت ما باشد.
روابط عمومی معاونت فنی و عمرانی -
واحد نقشه برداری معاونت فنی و عمرانی شهرداری متشکل از 8 نفر پرسنل با سرپرستی مهندس علی قاسمی کارشناس رشته نقشه برداری که بصورت دو اکیپ کامل نقشه برداری می باشند . هر اکیپ یک مسئول دارد که در کلیه پروژه های شهرداری حضور یافته و به انجام خدمت صادقانه می پردازند.
اهم وظایف واحد نقشه برداری:
1- تهیه نقشه های توپوگرافی و پروفیلهای طولی و بویژه تهیه نقشه های توپوگرافی فاز 1 تقاطع های غیرهمسطح دردست اقدام شهرداری که به واحد مطالعات و مشاورین مربوطه ارسال می شود .
2- شرکت در جلسات مناطق 4 گانه شهرداری و سایر ادارات
3- شرکت در جلسات کمیسیون نقشه های اجرایی و کمیته فنی
4- نظارت کلیه پروژه های در دست اجرا اداره نظارت شامل : پیاده رو سازی ـ پارک ها ـ کانال های سنگی ـ لوله گذاری ـ اجرای جداول
5- تهیه کروکی و مقادیر کارکرد شرکت های آسفالت کار که شامل سه شرکت بخش خصوصی و سازمان عمران
6- بررسی و تایید خط پروژه و پروفیلهای طولی ارسالی مناطق 4 گانه
7- تهیه پلان کد و پروفیلهای طولی برابر درخواست اهالی مناطق مختلف جهت دفع آبهای سطحی
8- انجام کارهای متفرقه در سطح شهر
9- انجام کلیه کارها اعم از نقشه برداری و پیاده کردن نقاط سازمان آرامستانها ، سازمان میادین ، سازمان تاکسیرانی ، سازمان پایانه و سازمان پسماند
مدیریت پروژه
مدیریت پروژه ،هنرانجام پروژه به بهینه ترین حالت خاص می باشد.
مدیریت پروژه ، به کارگیری دانش ، مهارت ها و تکنیکهای لازم جهت اجرای فعالیت ها به منظور رفع نیازهای پروژهاز طریق پنج فرآیند ، آغازین ، برنامه ریزی ، اجرایی ،کنترلی و اختتامی می باشد.
فرآیند کنترلی: پس از برنامه ریزی و شروع به اجرای پروژه ، همواره باید عملکرد را موردارزیابی و کنترل قرارد داد و عملکرد واقعی را با برنامه پیش بینی شده مقایسه کرد.
کنترل پروژه مواردذیل را مدنظر قرارمی دهد:
· چه فعالیت هایی انجام شده است؟
· چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته ایم؟
· چند درصد از برنامه عقب می باشیم؟
· چندروزتاخیر در پروژهایجاد شده است؟
· انحرافات نسبت به برنامه ، مربوط به چه مواردی است؟
· هزینه واقعی ما تابه حال چه میزان بودهاست؟
مدیریت برنامه ریزی و کنترل پروژه
این مدیریت شامل 3 محدوده از9 محدوده ی اصلی دانش مدیریت پروژه می باشدکه در شکل ذیل بدان اشاره شده است.
وظایف مسئول برنامه ریزی و کنترل پروژه در یک پروژه
برنامه ريزي و كنترل بخش هاي مختلف يك پروژه گامي حياتي در دستيابي به اهداف يك پروژه در پيگيري و بهبود مستمر فعاليتهاي آن مي باشد. تخصصي بودن فرآيندهاي برنامه ريزي و كنترل پروژه و پيچيده بودن ساختارهاي اجرايي بر اهميت عملكرد اين بخش در طول يك پروژه تاكيد مي نمايد.
دو رويكرد اصلي در استراتژيهاي هر سازماني در برنامه ريزي و كنترل پروژه وجود دارد. رويكرد اول سرمايه گذاري بر عناصر انساني سازماني و جذب متخصص در اين حوزه است . رويكرد ديگر برون سپاري فعاليتها و فرآيندها و نظارت بر عملكرد مشاوران است . غالب خدمات ارائه شده توسط مشاوران برنامه ريزي و كنترل پروژه به شرح زير مي باشد :
v ایجاد بانک اطلاعاتی از پروژه های در دست اقدام به منظور نگهداری اسناد و مدارک و همچنین تهیه گزارش های ادواری و مقطعی که منعکس کننده وضعیت پروژه های عمرانی در هر برش زمانی باشد و همچنین بررسی و ارزیابی میزان اثر گذاری آن ها در برنامه های عمرانی منطقه که در بودجه سالیانه پیش بینی و یا در برنامه های کلان شهر تهران تاکید شده است .
v روزآمد نمودن اطلاعات به روشهای کنترل پروژه از طریق انجام مطالعه و بررسی آخرین یافته های مطالعاتی و کارشناسی.
v نظارت بر حسن اجرای تقویم و جدول زمانبندی اجراء و صرف اعتبارات و نقدینگی تخصیص خاص هر پروژه و اقدام کارشناسی جهت تسری صحیح کلیه آئین نامه ها و دستورالعمل های ابلاغی در خصوص پروژه های عمرانی .
v تهیه گزارشات مستمر از وضعیت پروژه ها نسبت به شرایط پیشرفت کار بر اساس برنامه زمانبندی ،تقویم کاری ، اعتبارات مصوب و نقدینگی .
v تهیه و ارائه گزارش به منطقه نسبت به شرایط و وضعیت پروژه ها با توجه به تقویم کاری و اعتبارات مصوب و نقدینگی و ارائه راه کار با هدف پیشرفت فعالیت های عمرانی .
v دریافت اطلاعات فنی و ارائه مشورت مدیریتی به ناظران عملیات اجرایی و مسئولین عمرانی منطقه با هدف تدوین برنامه زمانبندی پیشرفت کار.
v كنترل فنی– اجرایی بر روند برگزاری مناقصات مربوط به پروژه های عمرانی منطقه .
v تهيه و تدوين نمودارهاي مقايسه پيشرفت مالي و پيشرفت فيزيكي پروژه در تقاطع مختلف.
v كنترل برنامه زمانبندي پيمانكاران و اعلام وضعيت CPM به مديران ارشد شهرداري.
v كنترل قراردادهاي منعقد شده با پيمانكاران و ارائه راه كارهاي منطقي جهت بهبود كارها.
v پيگيري از مراجع مسئول جهت مكانيزاسيون نظامات منطقه .
v ارزيابي توان سنجي درخصوص عملكرد شهرداري منطقه .
v نظارت بر حسن اجراي طرحها ، برنامه ها ، تشكيلات و روشهاي ابلاغي در سطح منطقه .
شركت در جلسات عمومي و تخصصي .
بسمه تعالی
وظایف واحد پیمان رسیدگی معاونت فنی و عمرانی شهرداری ارومیه
این واحد زیر نظر مستقیم معاون فنی و عمرانی شهرداری ارومیه بوده و از اهم فعالیتهای آن در کل میتوان به کنترل فعالیتهای صورت گرفته در مجموعه نظارت اشاره نمود .
1- کنترل مفاد قرارداد های منعقده و نحوه اجرای آن
2- کنترل دستور کارها و صورتجلسات ابلاغی
3- کنترل صورت وضعیتهای موقت و قطعی
4- کنترل کارهای جدید و قیمتهای جدید ابلاغی از سوی کارفرما
5- کنترل تعدیل و مابه التفاوت های موقت و قطعی
6- کنترل لایحه تاخیرات ( تفکیک تاخیرات مجاز و غیر مجاز )
7- کنترل شیت های آزمایشگاهی مقاومت مصالح ( بتن و آسفالت و زیرسازی و جوش و ... )
8- کنترل خسارتهای وارده پیمانکاران زیر مجموعه شهرداری ارومیه به شرکتهای خدمات رسان مربوط به کل پروژه های عمرانی از سوی کارفرما ( شهرداری مرکزی و مناطق چهارگانه شهرداری و سازمانهای وابسته ) به جهت تطبیق آن با مشخصات عمومی و خصوصی و برآورد و فهارس بهای قراردادهای مربوطه و نیز آخرین بخشنامه ها و دستور العملهای معاونت راهبردی ریاست جمهوری
امید است با توسعه این واحد نسبت به ارائه خدمات بیشتر در جهت صرفه و صلاح شهرداری اقدامات لازم صورت گیرد . مهندس رضا خدایاری – مسئول رسیدگی به پیمان
سمت ها و جایگاهها در حوزه معاونت امور زیربنایی و حمل و نقل شهری :
معاون امور زیربنایی و حمل و نقل شهری شهرداری : دکتر سعید خوش طینت
مدیر امور عمرانی و قائم مقام معاونت: مهندس محمدعلی کیومرزی
مدیر امور نظارت : مهندس محمود قاسم زاده
مدیر فنی و امور پیمانها: مهندس رضا خدایاری
مدیر مهندسی و ایمنی حمل و نقل و ترافیک : مهندس علی خلیل وند
مسئول حراست : مهندس میر صفرغفاری
مسئول بازرسی : مهندس احسان شرفی
مسئول روابط عمومی : مهندس امیر حاجی حمزه لو
مسئول دفتر : مهندس محمد اسمعیل زاده
مسئول امور اداری : محمد نجاری
مسئول امور آبهای سطحی : مهندس یوسف یادگاری
مسئول نقشه برداری : مهندس جوادغنی زاده
رییس اداره تولیدات : مهندس منصور کریمی
دبیر کمیسیون حفاری : مهندس جمال احمدی
مسئول واحد تعمیر و نگهداری : مهندس وحید قربان قلیلو
مسئول کنترل پروژه : مهندس احسان نوری
مسئول آزمایشگاه مکانیک خاک و مقاومت مصالح : مهندس منصور کریمی
مسئول امور قراردادها : مهندس ابراهیم خلیلی
مسئول واحد انفورماتیک : مهندس مرتضی نوری
مسئول دبیرخانه : خانم سارا لطفی