توسعه یافتگی شرط بقاء جامعه
نویسنده: آقای حمزه لو/شنبه, 01 خرداد,1395/دسته ها: دسته اخبار
گفتمان حاکم بر زندگی با سبک جدید بسیار متفاوت از زندگی های سنتی و اولیه است که در زندگی شهری مفهوم توسعه جای مفهوم ابتدایی آبادانی را می گیرد. توسعه نوعی برنامه ریزی و حرکت در راستای رشدی دائمی، منسجم و همه جانبه است که سعی دارد محیطی نوبنیاد و پیشرفته را در راستای برنامه های همه جانبه ایجاد و مدیریت نماید. توسعه مفهومی نسبتا جدید است که سعی دارد بین مولفه های مختلف رشد و پیشرفت نوعی هماهنگی و همگنی ایجاد نماید در این راستا جامعه در حین پیشرفت دچار ناهماهنگی و بحران نشده و به صورت همگن در هر زمینه ای رشد نماید.مدیران و برنامه ریزانی که دارای اهدف توسعه محور بوده و بینش آنها نه بر رکود و حفظ موقعیت کنونی خود که سعی درایجاد حرکت و تحول، در زمینهها ی مختلف جامعه آنهم از نوع مثبت و پایدار آن هستند ستونها ی اصلی پروسه توسعه یافتگی را تشکیل میدهند. لازمه وجود گفتمان توسعه محور در جامعه، بیان اهداف و روشهای آن به مردم و گفتگوی همدلانه مسولین امر با مردم و تبیین ضرورت وجود و اجرای برنامه های توسعه محور می باشد.
جامعه ای که گفتمان توسعه و سعی در توسعه یافتگی در آن نهادینه نشده باشد همواره دچار عقب ماندگی و شکست از جوامع و کشورهای دیگر و سایر رقبا می گردد. لذا نگاه جهانی و منش ملی برای رسیدن به این نتیجه که توسعه برای هر جامعه ای مهم و حیاتی است بسیار ضروری می باشد.
در نهایت می توان گفت؛ بحث توسعه برای هر جامعه ای که سعی در پیشرفت دارد مهم است ویکی از ارکان اساسی آن داشتن مسولان و برنامه ریزان مصمم و هدفمندی است که طی یک پروسه تخصصی، هماهنگ و همدل با مردم؛ به درک و اجرای توسعه همه جانبه در جامعه می پردازند..چرا که جامعه ای که دارای اهداف توسعه محور نباشد، جامعه ایست که در پیچ و تاب زمان محکوم به زوال و نابودی بوده و در لابه لای برگهای تاریخ به فراموشی سپرده خواهد شد.
نوشته شده توسط:ملیحه برقی صدقیانی
تعداد نمایش ها (665)/نظرات (0)