اخبار و رویدادها

در گفت‌وگو با فارس عنوان شد احداث 12 فرهنگسرا و 4 زمین ورزشی در ارومیه

در گفت‌وگو با فارس عنوان شد احداث 12 فرهنگسرا و 4 زمین ورزشی در ارومیه

در گفت‌وگو با فارس عنوان شد احداث 12 فرهنگسرا و 4 زمین ورزشی در ارومیه

نویسنده: آقای حمزه لو/شنبه, 05 اردیبهشت,1394/دسته ها: دسته اخبار

رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

امروزه با افزایش جمعیت، نیازهای اجتماعی نیز رو به افزایش هستند؛ شهرداری‌ها نیز خود را مجاب می‌دانند در برابر این نیازهای اجتماعی پاسخ‌گو باشند که پاسخ‌گویی به این نیازها در گرو بودجه شهرداری‌ها است که توان شهرداری‌ها برای افزایش منابع درآمدی می‌تواند در این زمینه موثر و کارساز باشد.

در این میان مدیریت مطلوب منابع، تمرکززدایی، جذب سرمایه‌گذار، افزایش مشارکت مردم و تلاش شهروندان برای مشارکت در توسعه و آبادانی شهر می‌تواند کمک قابل توجهی به شهرداری‌ها کند.

شهر و شهرداری ارومیه نیز از تمام این موضوعات مستثنی نبوده و مدیریت مناسب شهری در این شهر همچون سایر شهرهای کشورمان می‌تواند گره‌های زیادی را در امر مدیریت شهری باز کند؛ به طوری که اگر این مدیریت، اصولی انجام گیرد، می‌توان شاهد جذب حداکثری سرمایه‌گذار، بالا بردن مشارکت مردمی در امر مدیریت شهری و در کل سبب ایجاد نوعی هنجار در این زمینه شد.

شهرداری ارومیه نیز در راستای تحقق تمام این موضوعات با بهره‌گیری از نیروهای موثر و برنامه‌‌های کارآمد در سال‌های اخیر توانسته مدیریت مطلوبی در بخش‌های مختلف داشته باشد که برای تشریح هر چه بیشتر اقدامات انجام گرفته در راستای توسعه شهر ارومیه در بخش‌های مختلف و برنامه‌های در دست اجرا پای صحبت محمد حضرت‌پور، شهردار ارومیه نشسته‌ایم که مشروح آن را در زیر می‌خوانید.

فارس: جناب آقای حضرت‌پور مهمترین برنامه‌های مجموعه شهرداری ارومیه در سال 94 چیست؟

اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های شهرداری ارومیه در سال 94 محسوب می‌شود که در این راستا نیز به مقوله زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی بیشتر توجه شده است.

فارس: مژده‌ای که در ماه‌های نخست امسال برای مردم در محلات مختلف می‌توانید بدهید، چیست؟

احداث 12 فرهنگسرا و احداث چهار زمین ورزشی در چهار منطقه ارومیه از مهمترین اهدافی است که در بخش فرهنگی و ورزشی دنبال می‌شود که فکر می‌کنم این دو برنامه، مژده خوبی برای مردم باشد که امیدوارم بتوانیم تا پایان سال به قول خود عمل کنیم.

فارس: در دوران مدیریتی شما به مقوله ورزشی و فرهنگی توجه ویژه‌ای شده است اینچنین برنامه‌هایی با هدف خاصی دنبال می‌شود؟

امروزه جامعه ما به ویژه شهرستان ارومیه به دلیل هم‌مرزی با سه کشور، مورد هجمه فرهنگی قرار دارد و اگر از این موضوع غفلت کنیم بدون شک در آینده از موضوعات بسیاری در زمینه فرهنگی رنج خواهیم برد.

همانطور که شاهد هستیم امروزه بیکاری در استان آذربایجان غربی تاثیر مخرب خود را در بین جوانان گذاشته است و بسیاری از جوانان در دام اعتیاد گرفتار می‌شوند که برای نجات این جوانان و ارائه راهکار مناسب برای پر کردن اوقات فراغت آنها باید برنامه‌ریزی درستی صورت گیرد و فکر می‌کنم ایجاد فرهنگسرا و زمین ورزشی می‌تواند گام موثری در این زمینه باشد.

امروزه مواد مخدر درد پنهان جامعه ما محسوب می‌شود که باید به موقع جلو این وضعیت گرفته شود؛ بسیار دردناک است که روز به روز بر آمار زنان معتاد در استان افزوده می‌شود که برای جلوگیری از چنین وضعیتی باید تمام مسئولان دست در دست هم داده و تلاش کنیم.

فارس: از این موضوع که بگذریم و گریزی به بخش ممیزی املاک شهرداری ارومیه بزنیم، به تعداد پرونده‌های تشکیل شده و میزان اراضی ممیزی شده می‌رسیم، لطفا در این خصوص برایمان بفرمایید.

ممیزی املاک شهرداری ارومیه به اتمام رسیده و مساحت کل اراضی شهرداری ارومیه 215 میلیون و 93 هزار متر مربع که در قالب 557 هزار پرونده تفکیک شده است؛ کل ممیزی اراضی وارد سیستم املاک شده است و در این راستا مشکلی نداریم.

فارس: از عملکرد مجموعه خود در سال 93 در بخش‌های مختلف رضایت دارید؟

شهرداری در 137 بخش انجام وظیفه می‌کند که انجام مطلوب تمام این وظایف کار بسیار دشواری است اما در مجموعه شهرداری و سازمان‌های مرتبط تمام تلاش خود را برای انجام هر چه بهتر وظایف محوله به کار می‌گیریم.

فارس: چه میزان از بودجه سال گذشته محقق شده و میزان وصولی‌ها چقدر بوده است؟

سال گذشته 250 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جذب شده بود که این امر در نوبه خود قابل توجه است؛ از بودجه یک هزار و 50 میلیارد تومانی شهرداری در سال گذشته هنوز 50 میلیارد تومان آن محقق نشده است.

در بخش وصولی‌ها نیز اگر سهم هر واحد موجود در شهر را 100 هزار تومان در سال در نظر بگیریم رقم قابل توجهی خواهد بود ولی سال گذشته کل وصولی 6 میلیارد تومان بود؛ هر چند در این زمینه نسبت به سال‌های گذشته رشد داشتیم ولی با احتساب 220 هزار واحد مسکونی در ارومیه، این میزان وصولی رضایت‌بخش نیست و باید تلاش بیشتری در این خصوص انجام گیرد.

فارس: میزان بدهی به شهرداری ارومیه چقدر است؟

ابتدای سال گذشته 80 میلیارد تومان چک وصول نشده در دست شهرداری بود که هم اکنون این میزان به 24 میلیارد تومان کاهش یافته است.

فارس: این بدهکاران عمدتا چه کسانی هستند؟ چه تصمیمی برای وصول این بدهی‌ها دارید؟

این بدهکاران عمدتا افرادی هستند که در گذشته خوش حساب بودند ولی هم اکنون با مشکل برخورد کرده‌اند و عمدتا دسترسی به آنها نداریم که این مشکل را از طریق تهاتر حل خواهیم کرد.

 

تعداد نمایش ها (555)/نظرات (0)

کلمات کلیدی:

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

نام شما
ایمیل شما
عنوان
پیام خود را وارد کنید ...
x

نظرسنجی

نظر شما در مورد معاونت فنی عمرانی شهرداری ارومیه چیست؟

ثبت نظر 
بازدید امروز:
بازدید کـــل: 13020

سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری ارومیه
کلیه حقوق سایت محفوظ می باشد
2013 All Rights Reserved
آمار بازدید
دی ان ان